“Voor mijn bedrijf wil ik altijd online kunnen zijn. Of dat nu op kantoor of onderweg is. Hoe kan ik dat regelen zonder al teveel gedoe?”

Binnen je bedrijf

Voor koppelingen met andere vestigingen of met thuiswerkers is bandbreedte erg belangrijk. Databestanden worden groter en vergen meer capaciteit. Glasvezel is ontwikkeld om razendsnel grote hoeveelheden data over lange afstanden te transporteren. Verstoringen treden nauwelijks op en afluisteren is niet mogelijk.


Op basis van locatie, gewenste snelheid en het aantal internetadressen bieden we je via onze partners KPN Wholesale, Eurofiber, Blue Fiber en WeServe allerlei interessante mogelijkheden.

Welke verbinding?

Met de komst van steeds meer cloudoplossingen gebaseerd op internet, e-mail maar ook koppelingen met andere vestigingen of thuiswerkers wordt bandbreedte steeds belangrijker. Databestanden worden groter en vergen meer capaciteit. Huidige xDSL verbindingen hebben een beperkte bandbreedte. Er komt een moment dat voor uw bedrijf deze beperkingen een bottleneck gaan vormen. Wacht u tot dit moment of kijkt u verder vooruit?

Glasvezel is ontwikkeld om razendsnel grote hoeveelheden data over lange afstanden te kunnen transporteren. Een groot pluspunt is dat er geen verlies van snelheid optreedt bij langere afstanden, zoals dit bij het traditionele kopernetwerk wel het geval is. Bij glasvezelverbindingen wordt data getransporteerd door lichtsignalen. Verstoringen treden nauwelijks op en afluisteren is niet mogelijk.

VDSL

30Per Maand

via het kopernetwerk van KPN

Vanaf prijs

- Vast IP-adres (IPv4 & IPv6)
- Geen modem/router in bruikleen

Glasvezel (FTTH)

44Per Maand

via het netwerk van KPN

Vanaf prijs

- Vast IP-adres (IPv4 & IPv6)
- Geen modem/router in bruikleen

Kabel

42,50Per Maand

via het kabelnetwerk van Ziggo

Vanaf prijs

- Dynamisch IP-adres (standaard)
- Vast IP-adres (bij Pro Abonnement)
- Modem/router in bruikleen

Zakelijk Glasvezel

Als ondernemer wilt u altijd meer. Meer toepassingen om te kunnen groeien en meer oplossingen voor de toekomst. DigiWorks biedt internet- en communicatieoplossingen over glasvezel die meegroeien met elk bedrijf. Door een samenwerking met verschillende glasvezel leveranciers, kunnen wij op elke locatie, een goede verbinding leveren. 

KPN Wholesale

Vertrouw op KPN om al uw content online beschikbaar te maken. Op een snelle en veilige manier zonder zorgen over bereikbaarheid of kwaliteit. Wereldwijde beschikbaarheid, altijd en overal.

Eurofiber

Eurofiber is een snel groeiende leverancier van hoogwaardige infrastructuur. Dekkend glasvezelnetwerk. Snelste reparatietijden. Services: Managed Dark Fiber, Ethernet VPN, WDM, Internet. Diensten waarmee u supersnel, veilig en kostenefficiënt data uit kunt wisselen.

Blue Fiber

Blue Fiber is een Zwols bedrijf gespecialiseerd in het aanleggen en beheren van zakelijke glasvezelnetwerken. Wij zijn ervan overtuigd dat snel en betrouwbaar internet essentieel is. Daarom introduceren wij het allervoordeligste zakelijke glasvezel internet. Marslanden B t/m F, Marslanden G & PEC Zwolle – Oosterenk, in Zwolle.

Glasvezel in het buitengebied

DigiWorks levert ook internet in het buitengebied. Wij hebben gekozen voor Solcon en WeServe als leveranciers op het netwerk van glasvezel in het buitengebied.

 

 

Steeds meer dagelijkse bezigheden vragen om een goede en snelle internetverbinding. Woont of werkt u in het buitengebied of op het platteland en wilt u ook snel internetten? Met glasvezel buitenaf van Solcon kan het. Als provider in het buitengebied zorgen we ervoor dat ook deze gebieden klaar zijn voor de toekomst! Solcon gelooft in de kracht van écht contact. De customer care-medewerkers nemen graag de tijd voor klanten. Geen tijdsdruk en gespreksprotocollen. Solcon is pas tevreden als de klanten dit ook zijn. Het wil klanten de aandacht en service geven die ze verdienen.

 

 

Weserve is de Twentse aanbieder voor zakelijk glasvezel over Cogas FTTx. Bij Weserve kunt u zakelijk terecht voor een goede dienstverlening in combinatie met snelle abonnementen en standaard een vast IPv4 adres. Ook kunt u IP Telefonie en IP Televisie afnemen bij Weserve. Weserve levert televisie over haar netwerk. Wij maken ons hard voor en kunnen leveren aan de deelgebieden Vechtdal, Salland Noord, Salland Zuid, Wierden/Hellendoorn, Twenterand, Tubbergen, Hardenberg, Hof van Twente, Losser – deel Enschede & Hengelo, Aalten/Oost Gelre, Berkelland, Dinkelland – Oldenzaal – Borne, Haaksbergen – deel Enschede & Hengelo, Winterswijk, Bedrijven Berkelland, Bedrijven Salland en Bedrijven Winterswijk.

Wifi-netwerk

Draadloze apparaten zoals laptops, tablets en smartphones geven de mogelijkheid om flexibel te manoeuvreren en te handelen. Geen onnodige bekabeling in het pand en direct beschikbaar op de plaats waar de medewerker zich bevindt.

Een uitgebalanceerd draadloos netwerk zorgt dat alle apparatuur beschikbaar en verbonden is voor zowel binnen- als buitendienst medewerkers.

 

De voordelen van een draadloos netwerk:

 • Flexibel gebruik van laptops, tablets en smartphones
 • Snel (tijdelijke) werkplekken creëren in iedere ruimte
 • Het is gemakkelijker om kantoor en werkplekken opnieuw in te richten
 • Beschikbaar voor vergaderingen, trainingen en bijeenkomsten
 • Veilig en betrouwbaar

PINNEN

“Ik heb een winkel en een webshop en wil graag betalingsverkeer met zo min mogelijk handelingen. Hoe kan DigiWorks daarbij ondersteunen?”

Met een betrouwbare betaalautomaat kunnen jouw klanten gemakkelijk en snel afrekenen. Met een tevreden gevoel verlaten ze de zaak en ze komen sneller bij je terug. Wij zorgen voor de best passende betaaloplossing. Voor alle branches en diensten.

Een passende betaaloplossing

Een betrouwbare betaalautomaat zorgt ervoor dat klanten makkelijk en snel afrekenen.
Met een tevreden gevoel verlaten ze jouw zaak en komen sneller bij je terug. Onze kennis en ervaring zetten wij dagelijks in om al onze klanten te voorzien van de best passende betaaloplossing. In diverse branches, met uiteenlopende diensten. Wij helpen jou graag verder. Bijvoorbeeld met de volledige processing van je transacties, de beste betaalbeleving voor je klanten en de slimste betaalautomaten op je locatie(s).

Betaalautomaat

Je wilt niets liever dan dat het betalingsverkeer op locatie goed en efficiënt is geregeld. Wij bieden een pinautomaat in combinatie met een servicecontract. Al onze betaalautomaten zijn gecertificeerd en ondersteunen contactloos en QR-code betalen.

Transactieverwerking
 • Lage transactiekosten, vanaf € 0,055 per transactie;
 • Dagelijkse-, wekelijkse- of maandelijkse rapportages;
 • Variabele boekingsperiodes;
 • Geld de volgende werkdag op uw bankrekening;
 • Gecertificeerde, veilige verwerking van uw transacties;
 • Bank- en betaalautomaat onafhankelijk;
 • Totale afwikkeling van alle debet betalingen;
 • Referentienummer bij betaling (weergegeven in rapportages);
 • Eén contract en één aanspreekpunt voor uw gehele transactieverwerking.
Betalingsmodule webshop
Onze specialisten hebben al voor uiteenlopende branches (horeca, middenstand, culturele organisaties) betalingsmodules in een webshop gebouwd en deze naadloos geïntegreerd. Dus, wanneer gaan we voor jou aan de slag? Bel ons om een voorstel voor je te maken: 0572 395030