Jouw ICT-omgeving

infographics1Iedere werkomgeving is anders, ieder bedrijf is anders en elk wensenpakket is anders. DigiWorks helpt graag bij de aanschaf van hard- en software en ook bij het aanpassen, ontwerpen en implementeren van de ICT-infrastructuur. Ongeacht of je het in de cloud of lokaal wilt onderbrengen.

 

Installeren
Voordat we ook maar één minuut aan de installatie spenderen, voeren we een analyse uit van jouw bedrijfsprocessen. Centraal daarin staat de driehoek mens, ICT en organisatie. Met het vizier op het doel van de onderneming kijken we welke informatiesystemen jouw bedrijfsprocessen het best ondersteunen. Dit advies is de basis voor elke installatie.

 

Beheren
DigiWorks beheert jouw ICT-omgeving. Met als doel de betrouwbaarheid te borgen, de omgeving te verbeteren of om de betrouwbaarheid en schaalbaarheid te verhogen. Jouw wensen leggen we vast in een overeenkomst.

IT-OPLOSSINGEN

infographics1DigiWorks installeert en beheert uw IT-omgeving met als uitgangspunt het verbeteren van uw bestaande omgeving en de betrouwbaarheid en schaalbaarheid te verhogen.

Op basis van een overeenkomst voeren wij een analyse uit van uw bedrijfsprocessen. Daarnaast krijgt u advies over de wijze waarop u deze met behulp van technologische hulpmiddelen efficiënter kunt organiseren. Centraal bij onze consultancy staat de driehoek: mensen, ict & organisatie. Van daaruit komen wij tot nieuwe informatiesystemen die uw bedrijfsprocessen ondersteunen.

Wij verzorgen niet alleen de aanschaf van hard- en software, maar ook het aanpassen, ontwerpen en implementeren van uw IT infrastructuur. Nazorg, support en ondersteuning zijn onze kenmerken.

Of u nu met uw bedrijf uw complete IT infrastructuur in de cloud of toch liever lokaal wilt.

Als één aanspreekpunt op het gebied van IT staan wij voor u klaar.

Managed Desktop

Wij houden uw computer of laptop schoon, snel, beveiligd en betrouwbaar. Zonder dat u het merkt, voor een vast laag bedrag per maand.

 

Goed onderhoud en beheer van een werkplek draagt bij aan de productiviteit van de gebruiker en aan de veiligheid van het netwerk in het algemeen. Denk aan het tijdig uitvoeren van beveiligingsupdates en software updates. Het controleren op virussen en spyware/malware zorgen dat een computer of laptop snel blijft en dat het goed functioneert met gekoppelde printers en scanners. Op het werk, thuis of onderweg. Uiteraard kunnen wij ook uw werkplekken van afstand ‘overnemen’, onderhouden en uw medewerkers ondersteunen met advies.

 

Onze specialisten doen dit dagelijks, met behulp van geavanceerde tools, voor meerdere werkplekken tegelijk. Daarom kunnen we dit snel en efficiënt!

  • Werkplek altijd up-to-date;
  • Optimale bescherming;
  • Werkplek altijd beschikbaar;
  • Iedere week of maand rapportage;
  • Mobile Device Management
  • Vaste lage prijs per maand.

Development

“Wij verkopen onze diensten en producten steeds meer online. Kan DigiWorks helpen met het bouwen, onderhouden en onderbrengen van onze website?”
DigiWorks heeft een naam hoog te houden als het gaat om het bouwen van maatwerk websites voor het MKB. Dat doen wij veelal in coproductie met onze partner N35 Creatief die in hetzelfde gebouw is gevestigd. Zij het webontwerp, wij de techniek. 
Applicatie ontwikkeling

Onder applicatie ontwikkeling verstaan we de ontwikkeling van programma’s die bepaalde processen kunnen vereenvoudigen door het verbeteren van de informatievoorziening en gegevensverzameling. Tijdrovende handelingen kunnen door toepassing van de mogelijkheden van de juiste applicatie deels of volledig worden geautomatiseerd.

 

Webdesign

De uitstraling van een website is erg belangrijk. De technische werking is misschien nog wel belangrijker. Wat er ook aan de voorkant weergegeven moet worden; wij bouwen het en zorgen dat het eenvoudig te beheren is. Een creatieve mix tussen vorm, code en inhoud zorgen ervoor dat de website de boodschap overbrengt naar uw doelgroep. Wij ontwikkelen websites, zowel statisch als dynamisch, eventueel met een databasekoppeling of een Content Management Systeem (CMS). Hierbij zorgen wij voor gebruiksvriendelijkheid en goede zoekmachine optimalisatie. Daarnaast kun je ook voor onderhoud van een website of applicatie bij ons terecht. Wij hebben ruime ervaring met: WordPress, Magento, Expression Engine, Joomla en diverse eigen ontwerpen. Zo zijn voor uiteenlopende branches bijzonder fraaie en functionele websites opgeleverd.


Voorbeelden zijn:

– RM Kantoor- en designmeubilair

– Illustrator en beeldend kunstenaar Moniek Peek

Website nodig?

Graag gaan we ook voor jouw bedrijf aan de slag.
Bel ons voor een afspraak om jouw websitewensen door te spreken.

Bel Ons 0572-395030

Apple support

Of uw Apple nu vastloopt of u wilt gewoon weten hoe u een e-mail verstuurt: DigiWorks gaat samen met u aan de slag en biedt u de gewenste Apple-hulp. Stap voor stap neemt onze Apple specialist alle vragen rustig met u door. Aan het einde van de afspraak weet u hoe u in het vervolg zelf problemen met uw Apple-pc, -laptop of tablet aan kunt pakken.

iPhone
Heeft u een nieuwe Iphone? We helpen u bij het configureren van uw iPhone en laten u enkele van de fantastische functies zien.

iPad
Je Ipad koppelen aan al je Apple apparaten? Wij helpen jou het beste uit je apparaten te halen.

iMac / Macbook
Of u nu een expert bent of voor het eerst een Mac gebruikt, wij helpen u om uit uw Mac te halen wat erin zit.